Forrigebok

Alle nyheter

Hallo, bokhøsten📚🍂

Kjenner dere det? Den crispe lufta som begynner å melde sin ankomst? Sikkert som det blir kjøligere i lufta og man må finne fram ullgenserne igjen (om de noen gang ble pakket ned for sommeren), er bokhøsten også på trappene.

Eller den har vel kanskje allerede startet? Med titler som blant annet Divnas bok av debutant Karoline Mirkovic, Evil grandma av Line Baugstø, Jeg elsker Dickens av Hilde Østby, som alle har høstet gode anmeldelser. Og nye titler kommer hver uke. Forrige uke kom Andrea Bræin Hovigs Siste akt, en roman om #metoo opplevelser i teatermiljøet. Denne uken kom Johan Harstads Under brosteinen, stranden ut, en roman på drøyt 1000 sider, også den til strålende anmeldelser.

For en start på bokhøsten 2024! Det kommer så mange interessante og spennende bøker ut denne høsten og det er nærmest umulig å velge, men her er et knippe av bøker vi ser fram til i høst🤓

Voksen skjønnlitteratur:

  • Norsk kjærleik av Brynjulf Jung Tjønn – oppfølger til den kritikerroste Kvit, norsk mann.
  • Alle mørkets farger av Chris Whitaker - en oppslukende thriller og gripende kjærlighetshistorie som strekker seg over flere tiår.
  • Intermezzo av Sally Rooney – om brødre, lengsel, om pausen i livet som oppstår i overgangen mellom det man forlater og det man går til. Utgis samtidig som den engelske utgaven.
  • Arbeidarhjerte av Carl Frode Tiller – en middelaldrene manns forakt, om hvordan Norge har forandret seg de siste femti årene og om et sosialdemokrati som trues med å gå i oppløsning.

Voksen sakprosa:

Barn og ungdom skjønnlitteratur:

  • Pingvald Bøylin av Julia Donaldson – ny bok fra radarparet bak Gruffalo. Utgis samtidig som den engelske utgaven.
  • Dette forandrer alt av Ingvild Hegge Eriksen – feelgood for ungdom! En kjærlighetshistorie om russetid, bygda og hvilket liv man vil leve.
  • Selma gjør så godt hun kan av Kjersti Synneva Moen – om YouTube-challenges og kjærlighet fra skaperen av Grip den føkkings dagen.

Så, hvilke titler ser du mest fram til å lese i høst? Vi er veldig spente på hvilke bøker som får flest beskrivelser her i Forrigebok. Det blir en spennende høst🍂🤩

Gå til innlogging for å komme i gang
Gi tilbakemelding